Академія профспілкового лідерства оголошує набір учасників

news image

Центр Солідарності в Україні (Solidarity Center Ukraine), у співпраці з Фондом Фрідріха Еберта в Україні (Friedrich Ebert Stiftung Ukraine), розпочинає нову ініціативу в рамках проекту “Глобальна Трудова Програма.”

“Українська Академія Молодіжного Профспілкового Лідерства” (надалі: Академія) має на меті сприяння діалогу та співпраці між профспілковими та громадськими активістами для максимізації їх спільного впливу на політичні процеси та прийняття рішень в Україні, а також для заохочення до ширшої співпраці профспілкових та громадських організацій в різних регіонах України.
__________

Курс занять Академії міститиме три окремі воркшопи для 10-12 учасників віком до 35 років.

Кожен воркшоп триватиме 2-2.5 дні та висвітлюватиме окрему тему, яка стосується ідей, актуальних для профспілкового руху України. До Академії-2019 буде включено наступні теми:

1. Економічна освіта та поняття економічної справедливості
2. Успішні профспілки та профспілкові стратегії
3. Регулювання виробничих відносин; проведення адвокаційних кампаній

Перший воркшоп, “Економічна освіта та поняття економічної справедливості”, відбудеться 25-27 червня 2019-го у Конгрес-готелі Пуща поблизу Києва (http://puscha-hotel.com.ua/).

Під час воркшопу будуть розглянуті питання нерівності в оплаті праці, дискурсу щодо мінімальної заробітної плати, систем оплати праці та переговорів про оплату праці, грошової політики та інших актуальних тем.

Тренер – др. Гансйорг Герр (Dr. Hansjörg Herr), кандидат економічних наук, у минулому професор з наднаціональної інтеграції Берлінської Школи Економіки і Права (Berlin School of Economics and Law), доцент Глобального Університету Праці (Global Labor University).

Робочі мови воркшопу: англійська, українська. Професійний переклад буде надано.

Обмеження за віком: до 35 років.
__________

Участь у воркшопах безкоштовна для відібраних учасників. Організатори забезпечують проживання та харчування під час заходу та трансфер з Києва до місця проведення заходу.
Очікується, що учасники самостійно покриють витрати на дорогу до Києва.

Дата прибуття до Києва – 24 червня 2019 року.
Воркшоп завершиться у другій половині дня 27 червня 2019 року.

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною поштою: kateryna.yarmolyukkroeck@fes.kiev.ua або телефонуйте на +38 044 2340038 (Катерина Ярмолюк-Крьок, координатор проектів Фонду Фрідріха Еберта в Україні).

Щоб подати заявку на участь, заповніть цю google-форму до 31 травня:https://forms.gle/1TaZAWCBReqzZWLx5